Vegaaniset kasvitäytteiset paprikat, 2 annosta

Ainekset

  • 2 kpl

    isohkoa paprikaa

  • 200 g

    kesäkurpitsaa

  • 4 rkl

    maissia

  • 2 dl

    kypsää basmatiriisiä

  • 2 dl

    höyrytettyä parsakaalia hienonnettuna (jätä purutuntumaa)

  • 100 g

    keltasipulia

  • 1-2

    valkosipulin kynttä

  • 1 rkl

    paprikatahnaa

  • ripaus rouhittua mustapippuria

  • 1 prk

    (150 g) Tomaatti-basilika Oatly ”kasvituorejuustoa”

Valmistusohjeet

Hienonna kesäkurpitsa, valkosipuli ja sipuli ja kuullota pannulla maissin kera.

Lisää joukkoon kypsä riisi, parsakaali ja mausta suolalla, mustapippurilla ja Tomaatti-basilika Oatly kasvituorejuustolla. Sekoita lämpimällä pannulla, tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

Halkaise puoliksi pituussuuntaisesti paprikat ja poista siemenkodat sekä valkoinen paprikan malto. Esikypsytä mikrossa n. 2 minuuttia, kunnes paprikat ovat pehmenneet.

Täytä paprikan puolikkaat. Laita paprikatahnaa paprikan alaosaan, lisää kasvistäytteet ja laita leivinpaperilla suojattuun uunivuokaan. Paista uunin keskitasolla 200 °C asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.

Vegaaniset kasvitäytteiset paprikat, 2 annosta

Ainekset

  • 2 kpl

    isohkoa paprikaa

  • 200 g

    kesäkurpitsaa

  • 4 rkl

    maissia

  • 2 dl

    kypsää basmatiriisiä

  • 2 dl

    höyrytettyä parsakaalia hienonnettuna (jätä purutuntumaa)

  • 100 g

    keltasipulia

  • 1-2

    valkosipulin kynttä

  • 1 rkl

    paprikatahnaa

  • ripaus rouhittua mustapippuria

  • 1 prk

    (150 g) Tomaatti-basilika Oatly ”kasvituorejuustoa”



© Kaikki oikeudet pidätetään - Piros paprikatahna - 
Powered by szerver.eu