Pinaatti-juusto kerrosletut piirakkavuoassa

Ainekset 4 hengelle

  • 3,5 dl

    vehnäjauhoja

  • 2

    kananmunaa

  • 3 dl

    maitoa

  • 2 dl

    vichyä

  • ripaus suolaa

  • 250 g

    tuoretta pinaattia

  • 2 kpl

    valkosipulinkynttä

  • 0,3

    dl öljyä

  • 120 g

    juustoraastetta

  • 3 rl

    Piros paprikatahnaa

  • 0.5 dl

    öljyä (paistamiseen)

Valmistusohjeet

Laita lettutaikinan ainekset kulhoon, sekoita kunnes seos on tasaista ja laita se 10 minuutiksi lepäämään. Paista taikinasta letut paistinpannussa pienellä määrällä öljyllä.


Puhdista pinaatti huolellisesti. Kuullota valkosipuli pannulla pienessä määrässä oliiviöljyä ja lisää tuore pinaatti. Sekoita koko ajan kunnes pinaatinlehdet kutistuvat. Siirrä ne siivilään jotta ylimääräinen neste pääsee valumaan pois. Anna lettujen hieman jäähtyä ennen kasaamista. Levitä niiden päälle ohuesti Piros paprikatahnaa (mietoa), lusikoi niiden päälle valkosipulipinaatti ja ripottele päälle juustoraastetta. Valmista niin monta kerrosta kuin aineksia riittää. 

Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Kun olet saanut kerrosletut vuokaan valmiiksi, laita vuoka uuniin 10 minuutiksi, jotta juusto sulaa ja pannukakku lämpiää. Tarjoile viipaloituna.

Pinaatti-juusto kerrosletut piirakkavuoassa

Ainekset 4 hengelle

  • 3,5 dl

    vehnäjauhoja

  • 2

    kananmunaa

  • 3 dl

    maitoa

  • 2 dl

    vichyä

  • ripaus suolaa

  • 250 g

    tuoretta pinaattia

  • 2 kpl

    valkosipulinkynttä

  • 0,3

    dl öljyä

  • 120 g

    juustoraastetta

  • 3 rl

    Piros paprikatahnaa

  • 0.5 dl

    öljyä (paistamiseen)



© Kaikki oikeudet pidätetään - Piros paprikatahna - 
Powered by szerver.eu